PiTa P06 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Helsingin piiri: D12/1, D12/5 ja E11/2. Joukkueeseen kuuluu 48 jäsentä ja kalenterissa on 38 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule pelaamaan jalkapalloa PiTan 05/06-joukkueeseen! Joukkeessamme 2006 ja 2005 syntyneet pelaavat ja harjoittelevat yhdessä. Joukkueessa on noin 40 pelaajaa.

Otamme mielellämme lisää pelaajia joukkueeseemme ja meiltä löytyy sopivaa harjoitusta vasta-alkajille ja riittäviä haasteita sekä pelien että harjoitteiden muodossa tavoitteellisempaa jalkapalloa haluaville.

Pelasimme vuonna 2016 Helsingin piirin E11 sarjan tasoilla 2. ja 5. ja E10 ikäluokassa tasolla 3.

Osallistuimme 2016 useisiin turnauksiin. Mm Hesa -cup, Ålandia -cup, Espoonlahti -cup, MPS Hyundai -cup ja järjestimme oman turnauksen, jossa kaikki joukkueemme olivat mukana.

Harjoittelemme talvisin Konalan koulun salissa, Talin hallissa, Pihlajamäen hallissa ja Pirkkolan sekä Pitäjänmäen tekonurmella. Kesäisin kotikenttämme on Pitäjänmäen urheilukentän tekonurmi.

Harjoituksiimme saa tulla mukaan kokeilemaan ja päättää jatkosta. Ota kuitenkin ensin yhteyttä joukkueenjohtajaan ja sovi treeneihin tulosta. 2017 kuukausimaksu on 40€/kk.

Jos jalkapallon harjoittelu ja pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin otathan yhteyttä:

Tom Gustafsson
Joukkueenjohtaja
tom(piste)gustafsson(miuku)pita(piste)fi
050 453 5386

Tervetuloa mukaan harrastamaan jalkapalloa mukavaan lähiseuraan!

PiTa 05/06 team is open for new players. If you are born 2005 or 2006 and you are interested to practice and play football we have just the team for you! Please do not hesitate to contact:

Tom Gustafsson
tom(piste)gustafsson(miuku)pita(piste)fi
050 453 5386

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 44 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
PiTa P06: kokoonpano