PiTa P06 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Helsingin piiri: D12/1, D12/6 ja E11/2. Joukkueeseen kuuluu 51 jäsentä ja kalenterissa on 31 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule pelaamaan jalkapalloa PiTan 05/06-joukkueeseen! Joukkeessamme 2006 ja 2005 syntyneet pelaajat harjoittelevat yhdessä. Joukkueessa on noin 30 pelaajaa.

Otamme mielellämme lisää 2005 ja 2006 syntyneitä pelaajia joukkueisiimme ja meiltä löytyy myös riittäviä haasteita, sekä pelien että harjoitteiden muodossa, tavoitteellisempaa jalkapalloa haluaville.

Pelaamme vuonna 2017 Helsingin piirin B12 sarjassa tasolla 5.
Toisella B12 joukkueella pelaamme Helsingin ja Uudenmaan 1. tasoa.
E11 ikäluokkaan osallistumme yhdellä joukkueella tosolle 2.

Osallistuimme 2016 useisiin turnauksiin. Mm Hesa -cup, Ålandia -cup, Espoonlahti -cup, MPS Hyundai -cup ja järjestimme oman turnauksen, jossa kaikki joukkueemme olivat mukana. Aktiivinen turnaustoiminta jatkuu myös 2017.

Kesäisin kotikenttämme on Pitäjänmäen urheilukentän tekonurmi. Treenaamme myös Talissa nurmella ja Konalassa hiekkakentällä.

Harjoituksiimme saa tulla mukaan kokeilemaan ja päättää jatkosta. Ota kuitenkin ensin yhteyttä joukkueenjohtajaan ja sovi treeneihin tulosta. 2017 kuukausimaksu on 40€/kk.

Jos jalkapallon harjoittelu ja pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin otathan yhteyttä:

Tom Gustafsson
Joukkueenjohtaja
tom(piste)gustafsson(miuku)pita(piste)fi
050 453 5386

Tervetuloa mukaan harrastamaan jalkapalloa mukavaan lähiseuraan!

PiTa 05/06 team is open for new players. If you are born 2005 or 2006 and you are interested to practice and play football we have just the team for you! Please do not hesitate to contact:

Tom Gustafsson
tom(piste)gustafsson(miuku)pita(piste)fi
050 453 5386

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 43 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
PiTa P06: kokoonpano